Slideshow CK

Nieuws

Migraine

Recent heeft een neuroloog het vermoeden uitgesproken dat 80% van de mensen met migraineklachten hoogsensitief is. Dat betekent dat deze doelgroep nog nadrukkelijker geholpen kan worden. Bewust Wel Zijn heeft een geheel eigen aanpak ontwikkeld; deze leidt tot vermindering en soms zelfs tot het verdwijnen van deze klachten en tot meer bewust handelen.

 

Burn-Out

De Burn-out- en Stressreductie aanpak van Bewust Wel Zijn zijn uniek en hebben hun dienst inmiddels ruimschoots bewezen. Door de integrale aanpak, met o.a. oog voor psycho-emotionele en voedinggerelateerde oorzaken, loopt de ziekteverzuimtijd sterk terug.

Zorgen dat je beter in balans bent, je meer bewust bent van je authentieke zijn en de keuzes die je kunt maken. Dat staat centraal. Hierdoor ben je beter in staat je grenzen te bewaken en zal je vitaliteit toenemen.

De ervaring leert dat werkgevers graag bereid zijn een aantal sessies te vergoeden. Bewust Wel Zijn heeft een speciaal kortdurend begeleidingstraject ontwikkeld, dat bestaat uit 2 uitgebreide sessies en tussentijds contact. Een offerte wordt u graag toegezonden.

 

Stress.......

Mensen die (veel) stress ervaren zijn vaak streng voor zichzelf. Waarom is dat zo? Bewust Wel Zijn wijst je op de mogelijke oorzaken hiervan en gaat samen met jou heel concreet aan de slag. Gun je zelf een behandeling/coaching en ervaar het verschil! 

Heb je behoefte aan meer informatie of contact, bel of mail dan svp.